Kronans Apotek väljer Mavshack för liveshopping

Sveriges tredje största apotekskedja, Kronans Apotek, väljer Mavshack Zellma för produktion av fem liveshoppingprogram. Programmen, som produceras i Mavshacks studio i Stockholm, kommer att sändas under året med fokus på skönhet och hälsa. Målsättningen med Kronans liveshopping är inspiration och rådgivning till ett hälsosammare liv.

Som en del i att bygga vidare på en allt snabbare växande e-handel hakar nu Kronans Apotek på liveshoppingtrenden som blivit allt mer populär under pandemin. Tanken är att Kronans Apotek ska anordna liveshopping vid fem tillfällen under året med olika medverkande.

"Vi vill i första hand testa detta och experimentera lite då vi vet att många av våra kunder efterfrågat detta samt att vi tycker att formatet är intressant. Det är ju en bra kombination av online och offline shopping, där du kan handla direkt, ställa frågor och ta del av inspiration och kunskap från våra duktiga farmaceuter, experter och personer du inspireras av", säger Emelie Friis, Marknadsdirektör, Kronans Apotek

Matilda Olsson, Head of Nordic Sales, är exalterad över att komma igång och jobba med Kronans Apotek. "Här skapar vi, tillsammans med Kronans Apotek, en möjlighet att verkligen utbilda kunder på ett underhållande vis. Det kan ju inte bli annat än succé"

Mavshack är en komplett leverantör av teknik för liveshopping. Med mångåriga erfarenhet av global digital distribution finns ett attraktivt liveshoppingerbjudande för företagskunder över hela världen. Mavshack Mobile Live Shopping kan kompletteras med professionell studioproduktion med "broadcast-kvalitet" som erbjuds genom Mavshack Zellma.

För mer information kontakta:

Mavshack Zellma

Matilda Olsson, 073-506 33 11

Kronans Apotek

Emelie Friis, Marknadsdirektör, [email protected], 070-956 40 60

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank