Jonas Litborn utsedd till ny ordförande i Mavshack

Mavshacks styrelse utsåg vid sitt konstituerande sammanträde Jonas Litborn till ny ordförande efter Tobias Fridman. Jonas är entreprenör och grundare av bland annat Mavshack och har varit del av Mavshack styrelse sedan 2014 och innan dess bolagets VD.

Efter bolagsstämman den 5 maj består Mavshacks styrelse, vid sidan av ordföranden, av Rainier David, Freddie Matta, Esbjörn Nordesjö och Ragnar Krefting.

Rainier David var VD för Mavshack AB till april och är fortsatt VD för det filippinska produktionsbolaget Ambient Media. Freddie Matta är entreprenör och grundare av Ambient Media och har tidigare även varit VD för Mavshacks största aktieägare Global Link.

Esbjörn Nordesjö har sedan 10 år drivit egna bolag innan dess arbetade Esbjörn inom Ericsson och 3. Ragnar Krefting har drivit egna bolag under de senaste 25 åren inom Sport och reklam inom bland annat Sverige och Kina.

Avgående Styrelseordförande Tobias Fridman säger; "När jag började i styrelsen 2015 hade bolaget just gått igenom sin mest turbulenta period någonsin och jag är glad att när jag nu lämnar över till en ny styrelse både kunna lämna ett bolag som är i bättre skick och som har mer hållbara intäkter än när jag tillträdde. Dessutom ser jag med tillförsikt på hur den nya styrelsen kan driva på bolagets utveckling mot en relevant aktör inom digital underhållning".

Mavshacks affärside är att utveckla digitala tjänster med fokus på digital underhållning. Vår streamingtjänst syftar till att erbjuda ett relevant och attraktivt innehåll i form av Live Sport, Nyheter, TV- serier och filmer.

Via Ambient Media har Mavshack egen videoproduktion och AR samt lokaliseringskapacitet (dubbning, voice over och undertexter).

Stockholm den 12 maj 2017

Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 maj 2017 kl. 8:45 CET.

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank