Indiens största onlinebutik ska marknadsföra Mavshack

Snapdeal, Indiens största onlinebutik, ska börja marknadsföra och sälja Mavshack abonnemang. Längre fram kommer kunderna även kunna uppleva Mavshack på Snapdeals plattform, vilket gör Mavshack ännu mer lättåtkomligt.

- Att bli partner med Snapdeal är ett bra sätt för Mavshack att öka igenkänning av varumärket på den indiska marknaden. Vi lägger stort värde i de nya marknadsföring- och säljkanalerna som öppnar upp sig för oss, säger Anders Lindén, VD Mavshack.

Samarbetet med Mavshack breddar Snapdeals underhållningsportfolio.

- Underhållning i sin helhet håller på att snabbt digitaliseras och vi ser fram emot att erbjuda Mavshack till våra miljoner kunder spridda över 5000+ orter och städer runt om i landet, säger Saif Iqbal, Head of Innovation, Snapdeal.

Om Snapdeal
Snapdeals vision är att skapa Indiens största digitala handelsplattform som skapar livsförändrande upplevelser för köpare och säljare. Snapdeal grundades i februari 2010 av Kunal Bahl tillsammans med Rohit Bansal - idag är det Indiens största digitala handelsplattform, med det bredaste sortimentet på över 12 miljoner produkter, spridda över mer än 500 olika kategorier, från tusentals regionala, nationella och internationella varumärken och återförsäljare. Med miljontals köpare och 150000 säljare är Snapdeal handelsplatsen online för indier över hela landet och leverans till över 500 orter och städer. Uppköpet av Freecharge, en ledande plattform för betalningar med mobilen, under 2015 har Snapdeal blivit den största mobila handelsplatsen i Indien. Under sin resa har Snapdeal gått in i partnerskap med flera viktiga investerar som SoftBank, BlackRock, Temasek, eBay Inc, Premji Invest, Intel Capital, Bessemer Venture Partners, Mr. Ratan Tata, med flera.

För mer information: www.snapdeal.com

12 juni, 2015

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Lindén, VD, tel: 08-1245179

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank