Himla sänder liveshopping med Mavshack

I kväll (torsdag) kl 19.30 sänder Himla liveshopping med Mavshack från Himlas lokaler i Uppsala. Liveshoppingeventet finns att se på himla.com/se/liveshopping. På hemsidan finns även de tidigare avsnitten tillgängliga. Samtliga event är inspelade med Mavshacks mobila liveshoppingapp.

Eventet, som leds av Annica och Per, ger konkreta och vackra tips till dukade bord. De visar hur kunderna enkelt kan skapa en vacker, praktisk och inspirerande dukning. En genomtänkt dukning som skapar harmoni, blir alltid en perfekt grund till en kulinarisk måltid. Det sägs att duka bordet är halva nöjet innan måltiden. Himla har linnedukar och linneservetter i en mängd olika nyanser - där kunderna kan välj efter smak, tillfälle och högtid. En fråga som ofta ställs till Himla är "hur dukar man vackrast"? Det är omöjligt att svara på då Himla anser att alla dukningar är vackra, var och en på sitt vis.

Mavshack erbjuder mobil liveshopping via egenutvecklad app. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster. Fördelen med mobil liveshopping är att företag kan genomföra liveshoppingevent var och när som helst. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad som kan åstadkommas. Mer information om Mavshack Liveshopping finns på mavshack.live.

Stockholm 31 mars

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank