Följt av den globala efterfrågan på TV-serier publicerar Mavshack två serier inom action och drama

Mavshack publicerar Ang Panday och Valiente i sitt åtagande att kontinuerligt leverera nytt och relevant innehåll till sin målgrupp.

Ang Panday ("The Blacksmith") är en av de mest ikoniska och komiska superhjältarna i den filippinska kulturen. Superhjälten har gett upphov till 8 filmer, en tecknad serie och en tv- serie. Skapad av Carlos J. Caparas, erkänd som den filippinska versionen av Stan Lee (Marvel Comics), har denna karaktär omarbetats till en tv-serie med Richard Gutierrez, hyllad som hjärtekrossaren av filippinsk film och TV, i huvudrollen. TV-serien hade premiär den 29 februari i år och de första 30 avsnitten finns nu tillgängliga för Mavshacks globala publik.

Valiente ("Brave") är en omarbetning av den hittills mest spelade TV-serien dagtid i Filippinerna. Serien har samma titel och berättar historien om kärlek, hat, hämnd och vänskap. I denna omstart är skådespelarna från den ursprungliga serien med i äldre roller medan vissa huvudroller togs över av barnen till de ursprungliga skådespelarna. Manus är skrivet av Phil M. Noble, från den ursprungliga berättelsen av Gina Marissa Tagasa, och serien är regisserad av Joel Lamangan. Samtliga 98 episoder finns nu tillgängliga för Mavshacks globala publik.

- Dessa TV-serier, som vi har licensierat från TV5 International, kommer att addera hundratals timmar i Mavshack växande bibliotek och vi är stolta över att säga till vår globala publik att detta bara är början och att de kan förvänta sig mer att komma och med större regelbundenhet än tidigare, säger Rainier David, VD för Mavshack.

3 juni 2016

För mer information vänligen kontakta:
VD Rainier David, Telefon 08 12451790
CFO P-O Östberg, Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)

Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank