Axfood använder Mavshack Studio

Axfood samlar varje år sina leverantörer för kommunicera de övergripande affärssatsningar och fokusområdena samt för att vårda och stärka leverantörsrelationer. En kommunikativ ambition är att tydliggöra Axfoods profil som ledande i livsmedelsbranschens utveckling när det kommer till att erbjuda prisvärd, bra och hållbar mat.

I år gick leverantörsträffen av stapeln live från Mavshacks studio i Värtahamnen i Stockholm. Det är Step2 Communication som ansvarar för arrangemanget. Mavshack, som har en av Sveriges längsta erfarenhet av streaming, har genom att vara den mest kompletta liveshoppingaktören på marknaden möjlighet att producera och distribuera livestreaming både via mobil, i form av "gör det själv", eller professionellt från studio. Studion, med greenscreen-teknik, är en av de största av sitt slag i Europa, vilket innebär att produktionsmöjligheterna i princip är obegränsade.

"Vi arbetar aktivt för att erbjuda vår teknik och produktionskapacitet för alla slags uppdrag där kunder har behov av studio och streaming"; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack. "Studion är unik och denna produktion är en i raden av många möjliga produktioner vi kan hjälpa till med."

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank