Anna Eriksson ny CFO på Mavshack

Anna Eriksson utses från och med den 1 juni 2017 till ny CFO i Mavshack AB med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor. Anna kommer att ingå i Mavshacks koncernledning. Anna har sedan 2015 varit redovisningschef i bolaget och på ett förtjänstfullt sätt bidragit till Mavshacks positiva utveckling.

"Det är med stor glädje vi hälsar Anna Eriksson välkommen i befattningen som CFO. Anna har under många år gjort ett utmärkt arbete för Mavshack. Hon har en gedigen kunskap om bolaget, de frågor som hanteras av vår ekonomi- och finansfunktion och inte minst de utmaningar och möjligheter Mavshack står inför. Under sin tid som redovisningschef har hon också på ett initierat och förtjänstfullt sätt visat att hon väl fyller rollen som finansdirektör hos oss." säger Tommy Carlstedt, verkställande direktör, Mavshack.
I samband med att Anna Eriksson tillträder sin nya befattning lämnar nuvarande CFO Per-Olov Östberg bolaget. Vi önskar Per-Olov lycka till i framtiden.

Stockholm den 9 maj 2017 

Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank