336% mer streaming i februari jämfört med november

Mavshack har sett en markant ökning av konsumtion inom samtliga streamingtjänster som drivs av företaget under senaste perioden. Förutom mavshack.com är Mavshack är tekniskt ansvariga för SVOD-tjänsten HomeTV i Sverige och Norge vilket är en av de streamingtjänster med störst utbud av film i nämnda marknader. HomeTV är tillgängligt på följande enheter: iOS, Android, AppleTV, Samsung Smart TV samt på HomeTV.se.

Mavshack ansvarar även för GMA Internationals leverans av streamat innehåll i mer än 80 länder över hela världen. Inom produkterna gällande GMA finns bland annat live nyheter vilket gör det möjligt för filippiner att hålla sig uppdaterade på hemlandets aktuella händelser via streaming på mobila enheter, något som inte var möjligt innan Mavshack tog över driften.

"Konsumtionen, som kommer av att människor i mer eller mindre stor utsträckning stannar hemma över hela världen, är mer än 3 gånger så stor i februari jämfört med december månad. Vi har fortsatt god leverans av innehåll där enbart ett fåtal nyproduktioner är satt på paus från Filippinerna och GMA med anledning av Corona-viruset." ; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Samtidigt genomför Mavshack aktiviteter för att öka försäljningen av abonnemang. Bland annat kan det vara värt att nämna att Mavshack och GMA samarbetar med en kampanj riktad mot Japan där nya abonnenter erbjuds 50% rabatt för de två första månaderna och har samtidigt chansen att vinna 500 USD när de registrerar sig som nya kunder. Månadsabonnemang finns även att köpa över disk i både Tokyo och Nagoya via samarbetspartnern I-Remit.

Stockholm den 27:e mars 2020
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 12451790

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT, YourIT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank