Kentima öppnar försäljningskontor i Stockholm

Under januari 2015 öppnar Kentima försäljningskontor i Stockholm. Kentima har det senaste året haft en mycket positiv utveckling av antalet kunder i Stockholm och ser fortsättningsvis betydande tillväxtmöjligheter i regionen. 

Genom att öppna ett lokalt försäljningskontor kommer Kentima närmare marknaden och kan därmed utveckla de befintliga relationerna och på ett effektivt sätt bearbeta nya kunder i regionen. Från och med januari kommer kontoret att vara bemannat med en säljare och under våren planerar vi att utöka kontoret med ytterligare en säljare.

- Detta är ett mycket viktigt steg för Kentima i den expansiva fas vi befinner oss i just nu. Att öppna ett lokalt försäljningskontor gör att vi kommer närmare våra kunder och det är en fantastisk möjlighet att fortsätta utvecklas som företag. Intresset för våra produkter ökar kontinuerligt och vår närvaro i Stockholm gör att verksamheten blir effektivare samtidigt som servicen mot kunderna ökar, vilket kommer att påverka vår försäljning positivt, säger Kent Nilsson VD på Kentima.

Staffanstorp 2014-11-25

För mer information vänligen kontakta:
Kent Nilsson, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)46-25 30 40

Om Kentima
Kentima är ett innovativt företag som bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade produkter avsedda för automations- och säkerhetsbranschen. Inom våra affärsområden Automation och Security erbjuder vi marknaden fyra olika produktområden. Våra produkter ger användaren unika möjligheter att skapa effektiva lösningar som övervakar, höjer säkerheten och ökar produktiviteten inom olika typer av verksamheter, allt från stora process- och tillverkningsindustrier, flygplatser, köpcentrum, sjukhus, skolor och fängelser till den lilla närbutiken.

Kentimas produktområden innehåller avancerade och kostnadseffektiva produkter som förenklar arbetet för våra integratörer och slutanvändare. Vi säkerställer att våra produkter ständigt upprätthåller marknadens krav på hög kvalitet, flexibilitet och stabilitet. Det i kombination med användarvänlighet, enkel integration med andra system och en attraktiv prisbild gör att våra produkter är det självklara valet i viktiga projekt inom säkerhet och automation.

Kentima är ett helägt dotterbolag till Kentima Holding AB som är noterat på NASDAQ Stockholm First North. Certified Adviser är Consensus Asset Management AB.

Kentimas produktområden:
· HMI/SCADA Software, WideQuick®
· Video Management Software, Ethiris®
· Industrial Computers, Oe
· Operator Panels, WideQuick® HMI Panel 

Bifogade filer

kentima_press_141125.pdf

Om Kentima

Prenumerera

Få löpande information från Kentima via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn KENH ISIN-kod SE0005100757 Certified Adviser VÄSTRA HAMNEN CORPORATE FINANCE AB