Kentima och BagLAN har tecknat partneravtal för den turkiska marknaden

Kentima etablerar sig på den turkiska marknaden via ett nytt distributörsavtal med det Istanbulbaserade företaget BagLAN, ett välrenommerat och erfaret företag som grundades 1988 och tillhandahåller expertis och högkvalitativa produkter inom olika vertikaler. 

Turkiet är en stor marknad och det har varit strategiskt viktigt för Kentima att hitta en stark partner som kan den turkiska marknaden väl. BagLAN är en kompetent partner som har möjlighet att marknadsföra och sälja samtliga produkter från Kentima.

- We see a great potential in adding Kentima to our portfolio where WideQuick initially will play an important role since it offers a wide range of functions and opportunities to provide customized solutions, säger Necdet Kabil, CEO och ägare BagLAN.

Necdet Kabil fortsätter,
- We also see that WideQuick will open up the market for Ethiris, and there is a clear strength and scalability when combining these two products into a powerful platform.

- Detta är än en gång bevis på att våra produkter håller en väldigt hög internationell standard. Jag är nöjd att vi nu går in på den turkiska marknaden med BagLAN, som är ett högst professionellt och välrenommerat företag i Turkiet. Den turkiska marknaden är mycket intressant och vi ser stora tillväxtmöjligheter för alla våra produktområden, säger Kent Nilsson, VD Kentima.

Om BagLAN
BagLAN grundades 1988 med den tydliga visionen att bli en ledande aktör inom IT-infrastruktur genom att erbjuda helhetslösningar inom LAN, WWAN, M2M och fysiska säkerhetssystem. Idag är BagLAN en välkänd distributör som förser marknaden med högkvalitativa lösningar, och genom ett nätverk av partners även täcker ett geografiskt område inkluderande CIS-länderna Ukraina, Azerbajdzjan, Georgien och Kazakstan.

Staffanstorp 2014-11-20

För mer information vänligen kontakta:
Kent Nilsson, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +46 (0)46-25 30 40

Om Kentima
Kentima är ett innovativt företag som bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade produkter avsedda för automations- och säkerhetsbranschen. Inom våra affärsområden Automation och Security erbjuder vi marknaden fyra olika produktområden. Våra produkter ger användaren unika möjligheter att skapa effektiva lösningar som övervakar, höjer säkerheten och ökar produktiviteten inom olika typer av verksamheter, allt från stora process- och tillverkningsindustrier, flygplatser, köpcentrum, sjukhus, skolor och fängelser till den lilla närbutiken.

Kentimas produktområden innehåller avancerade och kostnadseffektiva produkter som förenklar arbetet för våra integratörer och slutanvändare. Vi säkerställer att våra produkter ständigt upprätthåller marknadens krav på hög kvalitet, flexibilitet och stabilitet. Det i kombination med användarvänlighet, enkel integration med andra system och en attraktiv prisbild gör att våra produkter är det självklara valet i viktiga projekt inom säkerhet och automation.

Kentima är ett helägt dotterbolag till Kentima Holding AB som är noterat på NASDAQ Stockholm First North. Certified Adviser är Consensus Asset Management AB.

Kentimas produktområden:
· HMI/SCADA Software, WideQuick®
· Video Management Software, Ethiris®
· Industrial Computers, Oe
· Operator Panels, WideQuick® HMI Panel 


Om Kentima

Prenumerera

Få löpande information från Kentima via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn KENH ISIN-kod SE0005100757 Certified Adviser VÄSTRA HAMNEN CORPORATE FINANCE AB