Gabather bjuder in till digital bolagspresentation och Q&A

Gabather AB (publ) ("Gabather" eller "Bolaget") bjuder härmed in till bolagspresentation och Q&A. Presentationen kommer att hållas digitalt på fredag den 15 december kl. 12:30.

I samband med den pågående företrädesemissionen kommer Gabather att hålla en bolagspresentation för att ge en uppdatering om verksamheten och potentiella milstolpar. Bolagspresentationen kommer att följas av en Q&A.

Registrering för presentationen kan göras genom följande länk:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/8917023105721/WN_Jo_a2ly4QOur5dMjrt_ohA

Du är välkommen att skicka in frågor i förväg till [email protected].

För ytterligare information:

Michael-Robin Witt, VD

Tel: 073-687 28 39

E-post: [email protected]

Kort om Gabather

Gabather är ett läkemedelsföretag i klinisk fas med målet att förändra behandlingen av neuropsykiatriska sjukdomar. Företaget grundades som ett svar på det betydande behovet och bristen på terapier inom neuropsykiatriska sjukdomar. Vår forskning och utveckling fokuserar på att utveckla nya innovativa läkemedelskandidater riktade mot GABAA-receptorn för behandling av störningar och obalanser i det centrala nervsystemet (CNS). GABAA-receptorer är det huvudsakliga hämmande signalsystemet i hjärnan. Dysfunktion eller obalans i detta system är känt för att vara kärnan i många neurologiska och neuropsykiatriska sjukdomar. Vårt mål är att utveckla nya banbrytande läkemedel för behandling av ett brett spektrum av neuropsykiatriska sjukdomar.

För mer information, besök: www.gabather.com

Certified Adviser

Corpura Fondkommission AB

Phone: +4672-252 34 51

Email: [email protected]

www.corpura.se


Om Gabather

Gabathers affärsidé är att utveckla nya läkemedel för att behandla sjukdomar inom det centrala nervsystemet med nya verkansvägar, större träffsäkerhet och mindre biverkningar.

Webbplats
www.gabather.com
Bransch
Sjukvård

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn GABA ISIN-kod SE0010869552 Certified Adviser Corpura Fondkommission AB

IR-Kontakt

Michael-Robin Witt VD [email protected] 073-687 28 39