REG

CTO Emanuel Magnusson lämnar Brilliant Future

Emanuel Magnusson har i dag meddelat att han kommer att avsluta sin anställning som Chief Technology Officer (CTO) på Brilliant Future AB. Han arbetar kvar på bolaget till och med den 30 november. Till ny interims-CTO har utsetts Oskar Gunnarsson som börjar den 1 september. Rekryteringen av en ny permanent CTO har påbörjats.

"Det har varit fantastiskt att vara en del av Brilliant Futures resa under en så stor del av min karriär. Ett av mina personliga mål har varit att bygga ett starkt och självständigt bolag med ledande SaaS produkter och en abonnemangsaffär som bas för vårt erbjudande. Efter börsnotering på Nasdaq First North med en stark balansräkning är företaget nu väl rustat för fortsatt tjänsteutveckling och långsiktig tillväxt. Ett tufft beslut men efter 15 år kändes timingen rätt att gå vidare i karriären", säger Emanuel Magnusson.

"Emanuel har varit en mycket uppskattad kollega som tagit stort ansvar och arbetat hårt med att skapa ledande digitala produkter och ta Brilliant till den position bolaget är idag. Jag riktar ett stort tack till honom och önskar honom lycka i framtiden", säger Andreas Ferm, VD

Oskar Gunnarsson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har gedigen erfarenhet av ledande befattningar inom teknik och utveckling, bland annat som CIO/CTO på Adlibris.

För ytterligare information kontakta

Andreas Ferm, VD
Tel: +46 70 587 97 50
E-post:[email protected]

Rådgivare

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550

e-post: [email protected] , www.mangold.se

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat.

Läs mer på www.brilliantfuture.se


Om Brilliant

Brilliant utvecklar och marknadsför tjänster som förbättrar kundupplevelser och medarbetarengagemang främst genom digitala plattformar. Med hjälp av dessa tjänster kan företag och organisationer mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare och i förlängningen driva förändringsprocesser som skapar förbättrad och uthållig lönsamhet. Brilliant är en av få aktörer på marknaden om erbjuder helhetslösningar där kund- och medarbetarperspektivet kopplas ihop. Metodiken är vetenskaplig och bygger på sambanden mellan medarbetarengagemang, kundlojalitet och lönsamhet.

Webbplats
https://brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05