Brilliant Future inleder strategiskt samarbete med Voxo för AI-baserad samtalsanalys

Nu ingår det svenska SaaS-företaget Brilliant Future ett nytt partnerskap med Voxo, experter på AI-baserad samtalsanalys. Syftet med partnerskapet är att ge Brilliants kunder en snabb analys av alla inkommande samtal till kundtjänsten för att djupare förstå skälen bakom kundinteraktionen.

Den nya analysmöjligheten öppnar upp dörrar för företag att bättre förstå sina kunders behov och önskemål samt att kunna arbeta proaktivt med strategisk affärs- och produktutveckling. Genom att kombinera Voxos kraftfulla AI-baserade verktyg med Brilliants kundserviceplattform kommer kundservicedata att visualiseras i Brilliants digitala plattform som agerbara insikter om förbättringar.

Det här innebär att medarbetare och ledare inom kundservice lättare kan fatta välgrundade beslut som är baserade på verklig data. Med Voxos expertis inom AI kan vi erbjuda en helhetslösning för datadriven operativ utveckling av kundserviceorganisationer med hjälp av strategiska verktyg som tar deras affärsutveckling till nästa nivå, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

Brilliant Future har över 20 års erfarenhet av kund- och medarbetarundersökningar. Med bakgrund av den ökande betydelsen av kundupplevelse inom dagens affärslandskap är den här satsningen ett viktigt led i att stärka och framtidssäkra bolagets erbjudande inom kundundersökningar ytterligare.

Vi är jätteglada över detta strategiska partnerskap med Brilliant Future! Samarbetet möjliggör för oss att skapa mervärde för både befintliga och nya kunder genom att erbjuda marknadsledande tjänster och plattformar som skapar värde från ledningsgruppen till den enskilda medarbetaren. Partnerskapet gör det enkelt för kunder att integrera nya tjänster under ett och samma erbjudande, samtidigt som de får en säker och heltäckande lösning, säger Johan Wadenholt, vd på Voxo

För mer information om Brilliant Futures nya partnerskap med Voxo, besök: https://brilliantfuture.se/produkter/samtalsanalys/


För ytterligare information kontakta:

Ulrika Jonsson, vd, Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 70 - 771 51 65

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant Future erbjuder en av marknadens främsta plattformar för att mäta kund- och medarbetarrelationer. Med 20-års erfarenhet förser man kunder med verksamhet i mer än 50 länder med agerbara insikter som resulterar i faktabaserade beslut och ett helhetsperspektiv på verksamheten. På så sätt kan företag och organisationer nå sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.brilliantfuture.se

Om Voxo
Voxo är ett svenskt röstteknologibolag som specialiserar sig på konversationsbaserade AI-lösningar. Bolaget erbjuder olika typer och tjänster och verktyg genom sin plattform med egenutvecklade modeller för bearbetning, analys och visualisering av röstkonversationsdata. Bolaget har idag cirka 20 anställda med huvudkontor i Stockholm.

Om Brilliant

För att kunna vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden är det affärskritiskt att veta vad som driver kundlojalitet och engagemang i den egna organisationen och med denna insikt som grund identifiera förbättringsområden och driva förändring i syfte att skapa en förbättrad och uthållig lönsamhet.

Brilliant Future erbjuder därför ett antal tjänster som hjälper företag och organisationer att förbättra sin kundupplevelse och medarbetarnas engagemang genom att mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare. Tjänsterna säljs som abonnemang och innebär att återkommande abonnemangsintäkter ska utgöra större delen av Brilliant Futures intäkter i syfte att underlätta en skalbar och lönsam tillväxt. Bolaget erbjuder dock tilläggstjänster i form av paketerade konsulttjänster relaterade till organisationsutveckling för att hjälpa kunder att driva förändring och därmed nå sina affärsmål. 

Webbplats
brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05