REG

Brilliant Future AB (Publ): Johan Pellbäck blir CTO

Brilliant Future AB ar ett svenskt SaaS-foretag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu stärker man företaget och ledningsgruppen genom att rekrytera Johan Pellbäck till rollen som CTO med start 25 juli 2022.

Johan kommer närmast från nordens ledande taxi- och mobilitetsföretag Cabonline Group där han haft rollen som Head of IT. Han har erfarenhet av en rad olika IT-roller sedan 90-talet, såväl som chef- och ledarskap. Tidigare har han bland annat arbetat i liknande roller på företag som Thomas Cook Northern Europe, mer känt som Ving, Spies och Tjäreborg. Johan kommer att ingå i Brilliant Futures ledningsgrupp.

- Vi är fantastiskt glada över att välkomna Johan till oss på Brilliant Future. Våra SaaS-lösningar för kund- och medarbetarundersökningar hjälper organisationer att fatta rätt beslut om kunder och medarbetare och därigenom stärka sin affär. Vi levererar stort kundvärde och ser fram emot Johans bidrag till företagets fortsatta utveckling av vår affär. En strategisk viktig rekrytering för vår tillväxtresa, säger Ulrika Jonsson, tillförordnad vd på Brilliant Future.

Pa Brilliant Future kommer Johan att ansvara för den tekniska utvecklingen och leveransen av företagets SaaS-lösningar för medarbetar- och kundupplevelser. Hans största fokus kommer vara att navigera rätt i formerna mellan teknik och affär, och att säkerställa att vi får maximal kundnytta av våra teknikinvesteringar.

- Jag lockades av Brilliant Futures tydliga digital strategi, där teknik och affär hänger tätt samman. Men också att företagets erbjudande möjliggör, utöver teknik- och affärsperspektivet, att få arbeta med viktiga frågor som människor, organisation och kultur. Människorna i en organisation är motorn, och tekniken en möjliggörare. Vidare befinner sig företaget på en intressant tillväxtresa som jag lockas av - och jag har redan fått känslan av en stark kultur och engagemang från alla jag träffat, säger Johan Pellbäck.

Johan tillträder sin roll 25 juli 2022 och ersätter därmed Oskar Gunnarsson som sedan den 1 september 2021 haft rollen som interims-CTO.

For ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, t.f. vd, Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 73 - 408 27 05

Vid intresse av intervju, kontakta:
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future
[email protected] / +46 (0) 70 - 771 51 65

Mangold Fondkommission AB ar Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se

Brilliant ar en av marknadens framsta datadrivna undersoknings- och actionplattformar for kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-ars erfarenhet och 90 anstallda forser vi kunder i mer an 50 lander med agerbara insikter kring manniskor som utgor deras affar. Vara insikter frigor mansklig potential som hjalper organisationer att driva forandring, engagemang och resultat. Las mer pa www.brilliantfuture.se


Om Brilliant

För att kunna vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden är det affärskritiskt att veta vad som driver kundlojalitet och engagemang i den egna organisationen och med denna insikt som grund identifiera förbättringsområden och driva förändring i syfte att skapa en förbättrad och uthållig lönsamhet.

Brilliant Future erbjuder därför ett antal tjänster som hjälper företag och organisationer att förbättra sin kundupplevelse och medarbetarnas engagemang genom att mäta, analysera och agera på information som återkopplas från kunder och medarbetare. Tjänsterna säljs som abonnemang och innebär att återkommande abonnemangsintäkter ska utgöra större delen av Brilliant Futures intäkter i syfte att underlätta en skalbar och lönsam tillväxt. Bolaget erbjuder dock tilläggstjänster i form av paketerade konsulttjänster relaterade till organisationsutveckling för att hjälpa kunder att driva förändring och därmed nå sina affärsmål. 

Webbplats
brilliantfuture.se

Prenumerera

Få löpande information från Brilliant via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BRILL ISIN-kod SE0015811625

IR-Kontakt

Ulrika Jonsson VD [email protected] +46 73 408 27 05