Förtydligande: Brandbees årsredovisning publicerad

Revisorns notering i revisionsberättelsen föll bort i tidigare publicerade pressmeddelande 2024-04-23 vid publicering av Brandbees årsredovisning. 

Brandbees årsredovisning för räkenskapsåret 2023 finns nu tillgänglig som bifogad pdf eller på bolagets hemsida: https://investor.brandbee.com/finansiella-rapporter

Revisorns anmärkning
Vid ett flertal tillfällen under räkenskapsåret har avdragen källskatt, mervärdesskatt, debiterad skatt och arbetsgivaravgifter inte betalats i tid. Bolagets egna kapital har under del av räkenskapsåret understigit hälften av det registrerade aktiekapitalet på sådant sätt att styrelsen, i enlighet med 25 kap. 13 aktiebolagslagen, har haft en skyldighet att upprätta en kontrollbalansräkning och låta revisorn granska den. Någon kontrollbalansräkning har inte överlämnats till oss.

Bolagets kommentar:
Det är riktigt att bolaget vid ett flertal tillfällen under räkenskapsåret inte har betalat skatter och avgifter i rätt tid. Detta har sin grund i bolagets då ansträngda likviditet. Samtliga förfallna skatter och avgifter har dock betalats om än inte i rätt tid. Styrelsen för moderbolaget har under räkenskapsåret noga följt det egna kapitalets utveckling. Nyemissioner har genomförts både under räkenskapsåret samt efter räkenskapsårets utgång. Även nedsättning av aktiekapitalet för förlusttäckning har skett. I och med de nyemissioner som genomförts under 2024 är det egna kapitalet intakt vid utgången av Q1/2024. Styrelsen har hela tiden arbetat med en plan gällande det egna kapitalet och har därför inte upprättat kontrollbalansräkning.

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, vd
[email protected]

Brandbee Holding AB är ett bolag primärt verksamt inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155