Cura of Sweden väljer Brandbee's Brand Value Index för att öka effekten av sin marknadsföring.

Brandbee och Cura of Sweden har idag skrivit avtal gällande Brandbee Brand Value Index

Cura of Sweden är marknadsledande när det gäller tyngdtäcken på den nordiska marknaden och man har en tydlig ambition att växa internationellt i Europa. Via den unika produkten Brand Value Index kommer Cura att löpande utvärdera effekten av den digitala närvaron i det komplexa digitala landskapet. Brandbee blir en strategisk partner till Cura med syfte att maximera effekten av den digitala närvaron och optimera de samlade marknadsinsatserna i Europa.

"Vi ser fram emot att samarbeta med Brandbee och har stor tro på att Brand Value Index kommer att ge oss fördelar när det handlar om att maximera effekten av Curas digitala kommunikation. Teamet på Brandbee har definitivt utvecklat något unikt och vi är övertygade om detta verktyg tillsammans med deras strategiska kompetens kommer att ge oss stora fördelar att lyckas med våra aggressiva tillväxtmål i våra nya marknader.",  säger Peter Tiberg, marknads- och försäljningsdirektör för Cura of Sweden i norra Europa.

Avtalet är en genombrottsorder för Brandbee med produkten Brand Value Index (BVI). Efter förvärvet av Brand Value Index har Brandbee märkt av ett stort intresse från bolag som önskar få insikter i vilka möjligheter det finns att maximera effekterna av den digitala kommunikationen.

"Vi ser oerhört mycket fram emot att samarbeta med Cura of Sweden och hjälpa dem att växla upp sin affär genom att erbjuda dem det vassaste verktyget för effektiv marknadsföring. Samt att agera som ett analytiskt och strategiskt bollplank", säger Johan Gran, vVD Brandbee

För mer information kring Brand Value Index: www.brandbee.com/brand-value-index

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD
Telefon: +46 72 439 99 00
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om BrandBee

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155