REG

Brandbee: Två nya avtal i april

Brandbees dotterbolag Videoburst AB, vilket har ett exklusivt försäljningsavtal med Studentcompetitions International, har skrivit avtal med CoreNet Global för en kampanj på Studentcompetitions.com för fjärde året i rad. CoreNet Global är en ideell förening med huvudkontor i Atlanta, Georgia (USA). Föreningen representerar nästan 10 000 medlemmar i 50 länder som har strategiskt ansvar för stora företags fastighetsresurser.  Det totala ordervärdet på kampanjen är 20 000 USD. 

Läs mer om CoreNet Global här: corenetglobal.org

Brandbees dotterbolag Anegy har även skrivit avtal med Ekonomiq, ett fullserviceföretag inom ekonomi och administration. Avtalet innefattar digital analys och digital marknadsföring. 

"Vi på Ekonomiq har över 25 års erfarenhet av ekonomi och administration, det vi har saknat  är en partner som kan hjälpa oss att växa med digital marknadsföring. Det jag fastnade för är Anegys proaktiva och lösningsorienterade kunskaper inom det digitala. Någon som tar ett helhetsansvar så vi kan fokusera fullt ut på vår verksamhet och få hjälp med allting kring den digitala marknadsföringen, på samma sätt som vi vill att våra kunder ska känna när de anlitar oss som samarbetspartner." säger Tove Hagberg Källberg, vd och grundare.  

Läs mer om Ekonomiq här: ekonomiq.se
Läs mer om Anegy här: anegy.se

"Det är väldigt glädjande att vi fortsätter den positiva trenden med nya avtal till våra dotterbolag under första halvåret, jag ser fram emot att återkomma med fler nya avtal och nyheter i Brandbee inom kort" säger Magnus Clarenbring, vd Brandbee

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, vd
[email protected]

Brandbee Holding AB investerar främst i bolag inom digital marknadsföring. Brandbee hjälper företag att skapa professionell video, specialister som hjälper företag att utveckla strategier för sin digitala marknadsföring, med fokus på sökmotoroptimering, digital analys, sociala medier och mätning. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155