Stark efterfrågan för Appsales Cyan - ordervärdet för uppstartsavgifterna passerar 1 MSEK

Efterfrågan är stark för Cyan, Appsales GDPR-anpassade kommunikationstjänst för företag. Under den första veckan i september har ordervärdet för uppstartsavgifterna passerat 1 MSEK.

Fram tills nu har 14 avtal tecknats med större svenska bolag ett värde på knappt 2,7 MSEK över 24 månader, där 62 procent utgörs av abonnemangsavgifter. Resten utgörs av uppstartsavgifter som täcker initial anpassning av appen för kundens behov. Leveranser av de första lösningarna beräknas påbörjas under september månad och rullar sedan ut löpande under det fjärde kvartalet. 

- Detta visar på styrkan i den marknadsposition Appsales har på svenska marknaden och att efterfrågan av internappar hos företag bara ökar, säger Patric Bottne, VD Appspotr.

- Orderingången för lösningen Cyan fortsätter stiga och vi kan dra nytta av den höga efterfrågan av kommunikationsappar från både nya och gamla kunder. Vi har fullt upp just nu, säger Carsten Sparr, VD Appsales.

Appspotr genomför just nu ett förvärv av Appsales samt en företrädesemission:

Pressmeddelande 2018-08-31 Förvärv av Appsales: https://www.appspotr.com/investors/appspotr-starker-sin-saljorganisation/ 

Pressmeddelande 2018-08-31 Företrädesemission: https://www.appspotr.com/investors/appspotr-offentliggor-en-till-ca-98-procent-sakerstalld-foretradesemission/ 

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr AB

Appspotr matchar icke-kodare och kodare på sin plattform för apputveckling. Plattformen gör det möjligt för icke-kodare att bygga native appar helt utan förkunskaper i programmering med hjälp av färdiga moduler. Kodare kan via plattformens utvecklarportal bygga moduler med avancerad funktionalitet som säljs till icke-kodare i plattformens marknadsplats. Appspotr har 12 anställda och är baserade i Göteborg.

Om Appsales Sweden AB

Appsales erbjuder app som en tjänst till företag och organisationer. Appsales är ett säljbolag till Appspotr och har 5 anställda och är baserade i Malmö.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793