Produktnyhet: Appspotrs kundsupport utökas med ett Help Center och Customer Success Agents

Supporten i Appspotr 3 och på Appspotrs hemsida utökats nu med ett Help Center. I detta Help Center finns ett större och mer utökat supportstöd än vad som tidigare erbjudits.

Bland annat så är nu hela plattformen och dess funktioner dokumenterad och är sökbar vilket ger en mycket omfattande möjlighet till självservice.

I kombination med Help Centret finns också ett team av anställda Customer Success Agents som svarar på frågor och hjälper kunderna att nå i mål med produktion och leverans av sina appar. För avtalskunder erbjuds också telefonsupport. Help Center kommer kontinuerligt att utökas med video-tutorials, tips & trix, webinars etc.

Appspotrs strategi är att erbjuda en konkurrenskraftig och exceptionellt bra kundsupport som en del av kundupplevelsen med Appspotr 3.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Även om low code plattformar förenklar apputveckling genom att fler kan utveckla appar utan förkunskaper i kodning så vet vi att det alltid behövs hjälp. Även en professionell designer fastnar i Adobe Photoshop när han ska få till den där pixeländringen, och webbdesigners som ska integrera en e-handelsfunktionen i Wordpress sliter sitt hår ibland. Detsamma gäller för vår plattform, det kommer alltid finnas behov av hjälp för att producera och leverera appar. Vi tar nu support ett steg längre i Appspotr 3. Förutom att vi nu erbjuder ett ständigt växande kunskapscenter för onlinesupport med vårt nya Help Center så erbjuder vi även utökad support för våra Pro kunder. Via telefon och video och med ett team av Customer Success Agents säkerställer vi att våra kunder når i mål med sina app-projekt snabbt och med hög kvalitet.

Läs mer om Appspotr 3 Help Center här: https://www.appspotr.com/news-articles/welcome-to-our-new-help-center 

Länk till Appspotr 3 Help Center: https://appspotr.atlassian.net/servicedesk/customer/portals 

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.
Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. 


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793