PayPal samarbetar med AppSpotr för att erbjuda appbaserade e-handelslösningar

Stockholm, 17 mars 2017 - AppSpotr och PayPal har inlett ett samarbete för att marknadsföra AppSpotrs e-handelslösning. PayPal-betalningar kommer nu att vara tillgängliga i samtliga AppSpotrs nya e-handelsappar.

Att AppSpotr har blivit godkänd som Solution Partner hos PayPal innebär att AppSpotrs appbaserade e-handelslösning kommer att marknadsföras mot B2B-kunder i PayPals kanaler under 2017 och att Braintree och PayPal blir tillgängliga i samtliga Appspotrs e-handelsappar. Den initiala lanseringen kommer att riktas mot västra Europa.

Braintree är en betalningsplattform som gör det enkelt att ta emot betalningar via en app eller webbplats. Den tillåter kunder att acceptera kort som Visa eller MasterCard och PayPal via en enda integrering.

"Vi är väldigt glada och stolta över att kunna nå ut till PayPals B2B-segment med vårt erbjudande. Tillsammans med PayPal gör vi det möjligt för alla företag att lansera e-handel genom sina egna appar, något som tidigare var mycket dyrt, tidskrävande och svårt", säger AppSpotrs VD Patric Bottne.

AppSpotr är i dagsläget den enda appbaserade e-handelsleverantören som har godkänts som PayPal Solution Partner.

"Att kunna lansera e-handel via din egen app är något som vi har identifierat som ett stort behov inom B2B-segmentet. AppSpotrs e-handelslösning är lätt att använda samt kostnadseffektiv, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna lösning till våra kunder ", säger Jonas Breding, General Manager på PayPal.

Kontakt
Patric Bottne, VD, AppSpotr AB
Telefon: +46 701 46 61 89
E-mail: [email protected]

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e Mars 2017.

Om AppSpotr
Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793