Lyssna på Appspotr under Aktiespararnas tema-event Software as a Service (digitalt evenemang)

Lyssna och se Appspotr den 17 mars under det digitala temaeventet Software as a Service arrangerad av Aktiespararna.

Appspotr deltar på Aktiespararnas digitala temaeventet den 17 mars. Vd Patric Bottne presenterar kl 14:00. Temaeventet Software as a Service (SaaS) anordnas av Aktiespararna. Via länken https://www.aktiespararna.se/tv/live kan du följa eventet som streamas live.

Mer information om eventet från Aktiespararnas hemsida:

Aktiespararna arrangerar temaeventet om SaaS (Software as a Service) för andra året. SaaS-modellen erbjuder ett intressant investeringscase med en skalbar affärsmodell med stor lönsamhet för de bolag som lyckas och långa kundrelationer. I år genomför vi evenemanget digitalt och inbjuder dig som aktiesparare, branschkollega, journalist och analytiker att ta del av presentationer från de medverkande bolagen.

Vi är otroligt glada över att välkomna tillbaka Johan Crona som föreläsare och moderator för eventet. Johan driver Cloud Capital, ett investmentbolag som är helt fokuserad p minoritetsinvesteringar i onoterade SaaS-bolag. Johan är utbildad inom Computer Science och har bakgrund som entreprenör inom IT sedan 1999. Senaste tio åren har han jobbat med minoritetsinvesteringar i tidig fas, senast innan Cloud Capital på Almi Invest i Stockholm där en stor andel av investeringarna var SaaS-bolag. Johan driver också ett SaaS-nätverk med 700 medlemmar i Stockholm samt sedan sommaren 2019 SaaS-podden där han intervjuar experter inom sektorn.

Förutom bolagspresentationer och ett inspirationsföredrag av Johan har vi glädjen att få lyssna till Erik Sprinchorn från TIN Fonder som kommer att berätta hur de arbetar med analys av SaaS-bolag och vilka bolag de har investerat i genom sina fonder.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793