Lanseringserbjudande för nya integrationstjänsten

Appspotr inleder idag en kampanj där alla nya avtalskunder erbjuds en API-integration och en designad app i Appspotr 3 utan kostnad när dom tecknar ett kundavtal.

Erbjudandet är tidsbegränsad och inleds idag 1 september och pågår till sista oktober. De avtalskunder som tecknar kundavtal för en betalande licens i Appspotr 3 innan sista oktober kan nyttja erbjudandet under en period av 12 månader. 

Erbjudandet ger en ny avtalskund möjlighet att få ett eget appkoncept producerat av Appspotr samt hjälp med att integrera appen mot ett API som kunden önskar.

Fler liknande kampanjer sjösätts till olika målgrupper kontinuerligt under året.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vår nya integrationstjänst i Appspotr 3 är verkligen revolutionerande och detta firar vi med ett mycket förmånligt lanseringserbjudande. Användningsområdena för appar integrerade med API:er är oändligt och nu har nya avtalskunder en mycket fin möjlighet att få en rivstart i sitt användande av Appspotr 3 plattformen.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.
Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. 


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793