Första Cyan appen levererad till kund

Appspotr har tidigare rapporterat om mjuklanseringen av Cyan, en appbaserad lösning för internkommunikation i komplexa organisationer anpassad till gällande dataskyddslagstiftning (GDPR). Vi har idag den stora glädjen att meddela att första kunden lanserat sin interna app med framgång. Appen är en skräddarsydd internapp baserad på Cyan-plattformen.

Kunden är ett stort svenskt företag med närmare 2000 medarbetare som nu laddat ner och använder appen för sin interna kommunikation sedan någon vecka tillbaka.

Kommentar från Appsales vd Carsten Sparr:
- På Appsales kunde vi inte vara stoltare än att första leveransen nu är på plats. Vår app löser mycket effektivt problemet med hur man kommunicerar i en komplex organisation med medarbetare från olika företag under ett och samma tak där kraven och behoven på information är olika. Nu kan man nå alla snabbt och enkelt direkt i medarbetarens mobil när som helst. Alla på en gång eller enstaka medarbetare. Framgången med denna leverans fyller oss med energi för att jobba vidare med fler leveranser som står för dörren och även öka och skala upp nyförsäljningen.

Kommentar från vd Patric Bottne:
- Leveransen är en viktig milstolpe. Den gör mig ännu säkrare på att våra produkter är förstklassiga och kommer att generera ytterligare försäljning och tillväxt. Det har varit krävande att möte kundens alla behov och samtidigt leverera en produkt som är smidig, snabb och användarvänlig. Idag firar vi med en bit tårta på kontoret, för att därefter kavla upp armarna och fortsätta leverera högklassig och användarvänlig teknologi.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är en koncern som dels tillhandahåller en plattform för att bygga tjänster baserade på native appar och dels färdiga appkoncept med tillhörande tilläggstjänster för olika branscher och vertikaler. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Malmö. Det delägda dotterbolaget Appspotr Asia har sitt säte i Hongkong.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793