Efter lyckat test - Hoodin blir tillgängligt i Appspotrs marknadsplats

Efter ett lyckat gemensamt test i samband med Lund Comedy Festival fördjupar Malmöbolaget Hoodin och Appspotr nu sitt samarbete.

I augusti inledde Hoodin och Appspotr ett gemensamt testprojekt för en app till Anagram Produktion AB som arrangerar Lund Comedy Festival. Hoodins teknik hämtar in och strukturerar digitalt innehåll och kan via Appspotr lätt förpackas i en app. Testprojektet föll mycket väl ut då både Appspotr, Hoodin och kunden såg stora fördelar med lösningen. 

Baserat på det lyckade testprojektet stärker nu Hoodin och Appspotr sitt samarbete genom att Hoodin nu påbörjar utvecklingen av en modul till Appspotrs plattform och marknadsplats för lansering under 2019. Med lanseringen av modulen kan Hoodin nå ut till de apputvecklare och återförsäljare som använder Appspotrs utvecklingsplattform och hänvisa kunder som vill ha appar med Hoodin-funktionalitet till Appspotr.  

- Att få in Hoodin som utvecklare i vår utvecklarportal och leverantör av sin modul till vår marknadsplats är ett kvitto på att vårt ekosystem fungerar. Hoodins tjänst är suverän i appar där många vill ha aggregerade nyheter och information från olika källor i ett flöde. Det är en supermodul som kompletterar det nuvarande utbudet av moduler i vår marknadsplats mycket bra. Jag tror många nuvarande och framtida apputvecklare i Appspotr kommer att tycka Hoodins modul är en perfekt funktion för sin app, säger Appspotrs vd Patric Bottne.

- Att addera partners och bredda våra försäljningskanaler är en viktig del av vår strategi. Appspotr är en perfekt partner som både adderar värde och öppnar dörren till en mycket stor marknad för Hoodin, säger Hoodins vd Marcus Emne.

För ytterligare information, kontakta:
Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)
Mobil: +46 701 46 61 89
E-post: [email protected] 

Marcus Emne, VD Hoodin AB
Mobil: +46 76-1472273
E-post: [email protected] 

Appspotr matchar icke-kodare och kodare på sin plattform för apputveckling. Plattformen gör det möjligt för icke-kodare att bygga native appar helt utan förkunskaper i programmering med hjälp av färdiga moduler. Kodare kan via plattformens utvecklarportal bygga moduler med avancerad funktionalitet som säljs till icke-kodare i plattformens marknadsplats. Appspotr har 10 anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793