Appspotrs vd förklarar och svarar på frågor kring förvärvet av Appsales och den pågående nyemissionen

Appspotrs vd Patric Bottne svarar i en intervju på frågor om förvärvet av Appsales och den pågående nyemissionen.

Länk till videon: https://youtu.be/qLz0e79K5Bs 

Frågorna som besvaras i intervjun:

  •  För de som inte har hört talas om Appspotr, kan du beskriva vad ni erbjuder och vilken marknad ni adresserar?
  •  För de som inte är så tekniska, hur lyckas ni matcha utvecklare med icke-utvecklare genom er plattform?
  •  Appspotr förvärvade tidigare i Q3 Appsales. Vilka synergier kommer i och med förvärvet och hur syns dessa i räkenskaperna?
  •  Appsales har identifierat Appspotrs produkt till kunder som kostnadseffektivare och mer lätthanterliga. Kan du förklara hur den bidrar med detta?
  •  Ni har för närvarande ett avtal med Novel Unicorn gällande ägandet i Appspotr Asia. Vad talar för att ni når era milstolpar som är uppsatta gällande avtalet?
  •  Bolaget har startat en satsning mot den asiatiska applikationsmarknaden. Vad talar för att strategin att gå via tre SaaS-bolag, för att nå denna marknad, blir framgångsrik?
  •  Ni genomför en företrädesemission om ca 23 MSEK, säkerställd till 98 %. Kan du beskriva vad pengarna primärt kommer att användas till?
  •  Om 5 år, vart ser du att Appspotr är då?
  •  Kan du berätta lite om konkurrenssituationen i ert segment. Vilka faktorer talar för att kunden väljer Appspotr som leverantör?
  •  Kan du nämna tre anledningar till varför Appspotr är en bra investering idag?

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr AB

Appspotr matchar icke-kodare och kodare på sin plattform för apputveckling. Plattformen gör det möjligt för icke-kodare att bygga native appar helt utan förkunskaper i programmering med hjälp av färdiga moduler. Kodare kan via plattformens utvecklarportal bygga moduler med avancerad funktionalitet som säljs till icke-kodare i plattformens marknadsplats. Appspotr har 10 anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793