AppSpotr tecknar samarbetsavtal för bearbetning och förhandling med telekomoperatörer i Latinamerika, Afrika och Mellanöstern

AppSpotr AB ("AppSpotr") meddelar idag, den 30 Mars, att bolaget har tecknat ett samarbetsavtal avseende bearbetning av, och förhandling med, telekomoperatörer i Latinamerika, Afrika och Mellanöstern.

Avtalet innebär att samarbetspartnern ska förhandla med telekomoperatörer på de aktuella marknaderna i syfte att en eller flera telekomoperatörer ska teckna avtal med AppSpotr avseende distribution och försäljning av AppSpotrs produkter och tjänster på de aktuella marknaderna. Samarbetspartnern säljer idag andra tjänster till dessa operatörer och vill komplettera sitt erbjudande med Appspotr.

Avtalet sträcker sig till och med april 2019 och innehåller fastställda mål på tecknade avtal med telekomoperatörer samt och försäljningsintäkter från de aktuella marknaderna. Samarbetspartners ersättning är beroende av de fastställda målen uppnås.

Kontakt:
Patric Bottne, VD AppSpotr AB (publ)
Mobil: +46 701 46 61 89
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30:e Mars 2017.

Om AppSpotr
Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793