AppSpotr rekryterar Christina Berntsson som produktchef

AppSpotr har rekryterat Christina Berntsson till den nyinrättade rollen som produktchef. Hon kommer närmast från Benify och tillträder sin nya tjänst den 8 februari.

Christina Berntsson lämnar rollen som global produktchef på Benify, där hon under tio år har lett utvecklingen av produkter och tjänster, och byggt upp en produkt som används av miljontals användare i över 30 länder. 

På AppSpotr blir hon ansvarig för all produktutveckling samt för att bygga upp de tekniska samarbeten med tredjepartsutvecklare som bolaget nu inleder genom utvecklarportalen. Det gäller framför allt de projekt som nu pågår med partners i Asien och Kina, men också nya projekt under året. Hon tar även plats i bolagets ledningsgrupp.

Kommentar från Patric Bottne, VD för AppSpotr AB:

"Christina kan produktutveckling på sina tio fingrar och har en lång erfarenhet av att göra en digital tjänst attraktiv och värdeskapande hos kunder och användare runtom i världen. Inom kort lanserar vi vår utvecklarportal, vilket innebär att vår produkt kommer att vända sig till två olika målgrupper: kreatörer och utvecklare. Det innebär fler användare i vår plattform och ökad komplexitet i budskap och målgruppsbearbetning. I samband med detta har vi sökt efter en ny produktchef som kan stärka upp vår organisation. Jag är mycket stolt över att vi har lyckats rekrytera Christina och ser fram emot att börja jobba med henne i teamet."

Kommentar från Christina Berntsson:

"AppSpotrs mångfacetterade produkt ligger i framkant. De kreativa möjligheterna som erbjuds både kreatörer, som skapar sina appar, och slutanvändare är häpnadsväckande och att tillsammans med utvecklare världen över kunna skapa ett dynamiskt utbud är extremt spännande. AppSpotr har kommit långt med sin skalbara produkt, men är fortfarande bara i en initial utvecklingsfas och att få vara med att bygga vidare på den tillsammans med AppSpotr-teamet känns otroligt roligt. Därför var det en självklarhet att börja på AppSpotr när detta erbjudande kom!"

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD AppSpotr AB (publ)
Mobil: +46 701 46 61 89
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7:e Februari 2018.

AppSpotr demokratiserar apputvecklingen i hela världen genom en plattform som låter vem som helst bygga native appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till olika appbutiker. AppSpotr har elva anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793