Appspotr påbörjar nedstängning av version 2.0

Imorgon, fredag den 10 maj, stänger Appspotr ner möjligheten för nya användare att registrera sig i den nuvarande publika version 2.0 av Appspotr på www.appspotr.com. Gamla användare kommer fortsatt kunna logga in och använda tjänsten. Åtgärden är en del i förberedelserna för lanseringen av version 3.0.

I ett pressmeddelande 20 mars meddelade vi att vi lanserat vår nya Appspotr version 3.0 internt till vårt affärsområde Professional Services. Där pågår arbetet med att kvalitetssäkra leveransförmågan av plattformen till existerande kunder innan versionen erbjuds publikt till allmänheten. Som väntat är detta ett komplext arbete där vi kraftsamlar för att gå i mål. Genom att förbereda 2.0 för nedstängning kan vi fokusera våra resurser bättre på arbetet med 3.0. Denna process är ett naturligt led i en versionsuppdatering av 2.0 till 3.0.

Den nya versionen av plattform är en stor förbättring från den nuvarande plattformen som ger användaren många fler alternativ och möjligheter med sin app.

Från och med imorgon kommer användare inte längre att kunna skapa några nya appar eller konton på den gamla versionen av plattformen. De aktuella publicerade apparna kommer givetvis fortfarande att fungera men publiceringen är stängd. Innehållsuppdateringar kommer att fortsätta fungera, men du kan inte göra några s k metadata-uppdateringar längre som inkluderar: uppdateringar med ikon, startskärm, beskrivning etc.

För att kompensera för den obekvämhet som detta kan ge våra användare så kommer vi att göra alla appar i 2.0 gratis från och med imorgon.

Allt vårt fokus sätts nu på 3.0, säger vd Patric Bottne.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är en koncern som dels tillhandahåller en plattform för att bygga tjänster baserade på native appar och dels färdiga appkoncept med tillhörande tilläggstjänster för olika branscher och vertikaler. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. Det delägda dotterbolaget Appspotr Asia har sitt säte i Hongkong.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793