Appspotr ökar sin satsning på design och användarupplevelse

Appspotr anställer Design Director med ansvar för Appspotrs samtliga designbehov.

Mikael Peterson anställs som ny Director of Design, Brand and Communications. Mikael har över 15 års erfarenhet av att designa tjänster för mobil och har bland annat varit med och startat upp två designbyråer. Han var med när Sony Ericsson introducerade Walkman telefoner, har släppt egna produkter i Apples App Store och Google Play samt hjälpt kunder som Sony, Kivra och Spotify att såväl definiera, som att designa deras tjänster. Närmast kommer Mikael från ett 1,5 år långt uppdrag hos iZettle/PayPal och innan dess var han Head of Design hos innovationsbyrån itch i Stockholm. Mikael tillträder sin tjänst den 14 december 2020.

Kommentar från Mikael Peterson:

- Jag brinner för att leverera riktigt bra användarupplevelser till användare. Genom åren har jag flertalet gånger kommit i kontakt med kunder som efterfrågat snabbutvecklade appar och jag är övertygad om att Appspotr kan leverera just detta för en mängd olika ändamål och branscher. Allt ifrån interna appar med en planerat tidsbegränsad livslängd där kostnaden för att ta fram en app med traditionell apputvecklingsresurser helt enkelt inte går att motivera. Mitt mål är att Appspotr inte enbart ska utmana marknaden för apputveckling i form av prislapp, komplexitetsnivå i att utveckla och tid från idé till release, utan även genom en användarupplevelse utöver det vanliga. Ambitionsnivån är på topp, och det ska bli oerhört roligt och spännande att joina Appspotr-teamet och jobba för att detta ska bli verklighet!

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Mikael är en av Sveriges bästa designchefer. Jag är oerhört stolt över att vi rekryterat Mikael till Appspotr. Hans meritlista är enorm. Mikael kommer att ansvara för vårt bolags totala behov av design, varumärke och kommunikation. Och han kommer lyfta användarupplevelsen i våra produkter till den världsledande nivå som vår teknik idag är på. Riktigt, riktigt kul att fått med Mikael på Appspotrs resa!

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793