AppSpotr lanserar Community-appar

ONS, FEB 01, 2017 11:34 CET
Den här veckan lanserar AppSpotr en ny social funktion i plattformen som gör att man kan bygga Community-appar till iOS och Android

- Det här är den andra stora produktlanseringen i år efter e-handel. Vi har jobbat stenhårt under lång tid för att kunna lansera detta till våra användare, säger Fredrik Bewick, produktchef på AppSpotr.

Den nya sociala lösningen låter användare skapa nyhetsflöden där man kan posta inlägg och låta andra kommentera och gilla, en lösning som alla är vana vid från appar som t ex Instagram och Facebook.

- Det är en grym lösning för dom som vill bygga relation med sina användare i en app. Vi kommer att addera några ytterligare tilläggsfunktioner i lösningen framöver, men redan nu kan våra användare bygga och lansera sin egen app för att skapa engagemang hos sina användare, säger Bewick.

Lösningen vänder sig till en stor målgrupp. Alla som vill kommunicera med en målgrupp av fans, kunder, medlemmar eller anställda har användning av lösningen.

- Det är en oerhört avancerad och eftertraktad funktion vi lanserar. Vi tillgängliggör ytterligare en lösning till en global marknad som annars kostar miljoner att utveckla till iOS och Android på egen hand. Att ha en egen community-app som dessutom erbjuder försäljning av varor med vår e-handelslösning kommer bli en oerhört stark paketering, säger Patric Bottne, VD på AppSpotr.

Tjänsten kostar 10 dollar i månaden och mängden potentiella användare globalt uppskattas, likt för e-handelslösningen som lanserades förra månaden, vara mycket stor. Alla bloggare, influencers, band, artister, föreningar, företag och organisationer är målgrupp för lösningen. 

- Vi kommer att bearbeta de här målgrupperna själva men vi avser också att göra det tillsammans med partners, säger Bottne.

Bottne avslutar:

- Vi håller på att demokratisera appmarknaden. Vårt mål är att möjliggöra så att alla kreativa människor i världen kan bygga, publicera och underhålla professionella appar lika enkelt som man är van vid att bygga hemsidor utan att behöva programmera.

För ytterligare informatin kontakta:
Patric Bottne, VD AppSpotr AB (publ)
Mobil: +46 701 46 61 89
E-post: [email protected] 

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1:a Februari 2017.

Om AppSpotr
Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793