Appspotr ingår avtal med första partnern i Spanien

Appspotr ingår avtal med RexUniversal vilket utökar partnernätverket i Appspotr 3 med en lokal partner på den spanska marknaden.

RexUniversal, är en IT, affärs- och marknadsföringsbyrå i Spanien som levererar olika typer av digitala tjänster, bland annat utveckling av appar. I sin kundportfölj har man bland annat kända bolag som Champions League, GSK, Microsoft, Warner Brothers för att nämna några. 

Av konkurrensskäl kommenteras inte det specifika avtalet i övrigt. För tillfället anses inte den enskilda affären vara av väsentligt finansiellt värde.

Appspotrs säljorganisation bearbetar kunder (direktkunder och samarbetspartners) som har ett minsta potentiellt framtida värde i Appspotr på 100 000 SEK i årligt återkommande licensintäkter (ARR*) i plattformen.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vi välkomnar RexUniversal till vårt nätverk och gläds åt att vi får en stark digitalbyrå som partner i Spanien. Den spanska marknaden är stor och här växer digitaliseringen lika mycket som i alla andra länder. Vi har ett högt intresse nu från partners. Jag förstår detta. Vi erbjuder möjligheten att leverera appar med låg utvecklingskostnad per app utan överraskningar eller teknisk skuld. Och om det är en eller tusentals användare i appen spelar ingen roll, då vi tar inte betalt per användare. Detta skapar frihet att vara kreativ och en prisplan som passar våra partners behov.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793