AppSpotr: AppSpotr lanserar e-handel

ONS, JAN 04, 2017 09:36 CET
Idag lanserar AppSpotr sin nya e-handelslösning för iOS och Android som man hoppas ska revolutionera marknaden.

- Det här är utan tvekan vår största uppdatering någonsin. Hela teamet har slitit sedan i somras och vi är grymt nöjda med resultatet, säger Fredrik Bewick, produktchef på AppSpotr.

Den nya e-handelslösningen låter användare skapa native e-handelsappar och publicera dem på App Store och Google Play. I paketet ingår inte bara en väldesignad och användarvänlig appshop skräddarsydd för telefonen, utan även bakomliggande hantering av produkter, ordrar och betalning.

- Det är en supersnygg lösning. Vi kommer dessutom successivt addera fler funktioner efter hand, men redan nu kan våra användare vara först ut med sin egen e-handelsapp och ta överhanden mot sina konkurrenter, säger Bewick.

Lösningen vänder sig till förstagångskunder och etablerade e-handlare som vill ta steget in i mobilen. Många har en egen webbshop sedan något år, men har fram till nu saknat de ekonomiska incitamenten att investera i en native e-handelslösning för smartphones. 

- Att utveckla den typen av app för både iOS och Android kostar miljoner. Väldigt få kan räkna hem vinsten med en så stor investering. Med AppSpotr får du en professionell e-handelsapp för ett par tusenlappar om året. Jag vågar lova att det här är en mycket prisvärd lösning för dom som vill sälja varor och tjänster via en egen app, säger Patric Bottne, VD på AppSpotr.

Tjänsten kostar 20 dollar i månaden och mängden potentiella användare globalt uppskattas vara mycket stor. Inte minst bland de redan etablerade e-handlare som idag använder e-handelslösningar från de stora webbpubliceringsverktygen eller mer nischade alternativ som Shopify och Tictail. 

- Vi kommer att bearbeta den här målgruppen med vårt erbjudande under hela 2017, säger Bottne.

Bottne avslutar:

- Vår långsiktiga vision är att demokratisera appmarknaden, som WordPress gjort med hemsidor och YouTube med distribution av film. Jag är väldigt glad och stolt över att vi nu kan lägga till e-handel på listan över funktioner vi gjort tillgängliga för allmänheten.

Kontakt
Patric Bottne, VD, AppSpotr AB

Telefon: +46 701 46 61 89
E-mail: [email protected] 

Denna information är sådan information som AppSpotr är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.
Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4:e Januari 2017.

Om AppSpotr
Med AppSpotr kan vem som helst bygga native iOS- och Android-appar utan förkunskaper i programmering. Användaren väljer enkelt den funktionalitet den behöver, skräddarsyr design och innehåll och publicerar sedan den färdiga appen till App Store och Google Play. AppSpotr har nio anställda och är baserade i Göteborg.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793