Appspotr AB nyhetsbrev: Appspotr 3 tar över

Under 2019 meddelade Appspotr att den äldre version 2 av plattformen kommer att fasas ut, och att supporten för denna version begränsades samt att inga nya appar kunde byggas i denna version. Nu meddelar Appspotr att från och med 1 januari 2021 ersätter Appspotr 3 permanent den äldre version 2.

Detta innebär att alla existerande appar i den äldre versionen stängs ner med denna version. Alla Appspotr 2 användare har blivit informerade om att detta skall ske och har haft möjligheten att flytta över till Appspotr 3 sedan mer än ett år tillbaka. 

Bolaget lägger nu all sin kraft i att fortsätta förbättra, supportera och vidareutveckla Appspotr 3. Appspotr 3 handlar om att erbjuda en marknadsledande low code plattform för dynamisk, flexibel och kraftfull utveckling, leverans och underhåll av mobila appar.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793