Appspotr 3 öppnas upp publikt

Appspotr öppnar nu upp Appspotr 3 till alla företag.

Värvningskampanjen som Appspotr tidigare meddelat om 2020-05-13 och som vänder sig till 50 000 st utvalda användare i gamla version 2 och ca 1000 st intresserade återförsäljare är nu i full gång och idag öppnas plattformen även upp publikt till alla företag globalt. 

Alla företag som innan 31 juli registrerar sig på hemsidan för Appspotr 3 erbjuds möjligheten att använda plattformen för att bygga och lansera en PWA (Progressive Web App) utan kostnad. Användaren kan lansera fler PWA eller iOS och Android appar mot en kostnad.

Uppgradering till betalande användare sker löpande genom olika aktiviteter både i plattformen och genom kontakt från säljare och supportcenter.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vi har en riktigt vass produkt som ligger riktigt rätt positionerad i tid just nu när digitaliseringen fullkomligen exploderar. Nu vill vi visa fler företag och organisationer runt om i världen hur dom kan transformera sin verksamhet snabbare med alla de möjligheter som low-code plattformar ger. Alla erbjuds nu möjligheten att ansluta till vår plattform utan kostnad över sommaren. Alla kan implementera low-code i sin verksamhet och effektivisera sin IT-verksamhet och sänka kostnaden för produktion av appar. Har man inte redan börjat jobba med low-code i sin verksamhet så kommer det ske på sikt, annars blir man omsprungen. Finns inte en chans att hänga med i sin IT-utveckling om man inte börjar använda low-code. Det är en standard som är här för att stanna. Fokus för oss nu är att få in en volym av användare och uppnå rätt nyckeltal i adoption av användare i våra kampanjer och sedan uppnå rätt nyckeltal i konverteringen av dessa till nöjda kunder. Det är full fart framåt i Appspotr!

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr erbjuder en plattform med en rik uppsättning verktyg för utveckling och publicering av professionella appar till iOS, Android och webben. Plattformen används av återförsäljare och partners som säljer skräddarsydda appar och färdiga appkoncept som en tjänst till slutkunder inom näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Plattformen säljs också direkt till storkunder som har behov av att utveckla och distribuera interna appar inom den egna organisationen. I Appspotr koncernen ingår också Appsales som är en återförsäljare och agerar likt en sådan men tillför också sälj och marknadskunskap till Appspotr. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.  


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793