Appsales tecknar återförsäljaravtal med B4B

Appsales - ett helägt säljbolag till Appspotr - har tecknat återförsäljaravtal med B4B för leverans av app som en tjänst. 

B4B levererar telekom- och IT-lösningar till företag och offentlig sektor. Bolaget levererar hårdvara i form av telefoner, surfplattor, laptops och konferensutrustning och upphandlar tjänster som mobilabonnemang, växeltelefoni etc. för kundens räkning. B4B samarbetar med de bästa inom varje område och har sedan tidigare haft ett informellt samarbete med Appsales. Att Appsales numera ägs av Appspotr med tillgång till både plattformen och lanseringen av Cyan innebär att det samarbetet fördjupas med ett återförsäljaravtal för app som tjänst i sin helhet.

- Våra kunder efterfrågar innehållstjänster och mobil-appar både som ett komplement till smartphones och plattor och som fristående lösningar specifikt inom information, kommunikation och dialog både för internt och externt bruk, säger Peter Savéros, vd för B4B. Vi ser stora möjligheter att förstärka vårt kunderbjudande genom att tillföra effektivitetshöjande innehållstjänster och kunna leverera en helhet för kundens mobilitetsbehov.

- Vi ser en stor potential i samarbetet med B4B både inom den traditionella appaffären, men även för mer komplexa affärer där apparna är en del av en lösning som inkluderar både hård- och mjukvara och där vi idag inte har kunnat möta efterfrågan, säger Carsten Sparr, vd Appsales. Samarbetet ger oss tillgång till en mycket attraktiv målgrupp där B4B redan är etablerade som leverantör.

- Det är jättekul att se det första resultatet av hur Appsales och Appspotr förstärker varandras styrkor. Som en del av Appspotrs företagsgrupp kan Appsales växla upp sitt försäljningsarbete och fördjupa sina samarbeten genom att knyta fler återförsäljare i sitt nätverk till Appspotrs plattform, säger Patric Bottne, vd Appspotr.

Om B4B

Med över 40 år av samlad erfarenhet av telekom- och IT-lösningar levererar B4B kvalitetssäkrad spetskompetens inom hårdvara, innehåll, service och finansiering av mobila kommunikationslösningar till företag och offentlig sektor. B4B bygger lösningar på kvalitetssäkrade samarbeten med de bästa aktörerna inom sitt område. Resultatet blir spetskompetens i varje del. B4B finns i Stockholm/Södertälje- och Malmö/Öresundsregionen och arbetar med kunder över hela Sverige. Läs mer om bolaget på https://www.b4b.nu/

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr AB

Appspotr matchar icke-kodare och kodare på sin plattform för apputveckling. Plattformen gör det möjligt för icke-kodare att bygga native appar helt utan förkunskaper i programmering med hjälp av färdiga moduler. Kodare kan via plattformens utvecklarportal bygga moduler med avancerad funktionalitet som säljs till icke-kodare i plattformens marknadsplats. Appspotr har 10 anställda och är baserade i Göteborg.

Om Appsales Sweden AB

Appsales erbjuder app som en tjänst till företag och organisationer. Appsales är ett säljbolag till Appspotr och har 5 anställda och är baserade i Malmö.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793