Uppdatering från MRO Americas samt uppdatering om samarbete med US Aviation

I förra veckan ställde Aerowash ut på mässan MRO Americas i Chicago tillsammans med Socomore och US Aviation. Bolaget hade många värdefulla diskussioner med flygbolag, MROs och service providers. I samband med mässan omförhandlade Aerowash avtalet med US Aviation. US Aviation kommer framåt inte vara exklusiv distributör för USA men parterna kommer arbeta tillsammans på icke exklusiv basis. Aerowash kommer framgent även använda sig av andra försäljningskanaler på den amerikanska marknaden.

"Mässan var överlag lyckad och det strategiska samarbetet med Socomore är värdefullt. Vi har valt att omförhandla avtalet med US Aviation då vi behöver etablera fler försäljningskanaler och andra (och fler) affärsmodeller för att nå framgång på den enorma amerikanska marknaden." säger Niklas Adler VD för Aerowash.

Tel: 073-679 39 37
E-post: [email protected]

www.aerowash.com

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.

Om Aerowash

Aerowash utvecklar och säljer innovativa och effektiva system för utvändig tvätt av flygplan. 

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn AERW-B ISIN-kod SE0009346299

IR-Kontakt

Niklas Adler VD [email protected] +46 73 679 39 37