Rapport från Inter Airport Europe

Förra veckan ställde vi ut på Inter Airport Europe i München. Vi hade även en AW 12 på plats för demonstrationer. Roboten väckte mycket stort intresse och vi hade dagarna fullbokade med möten med flygbolag och andra intressenter. Vi fick mycket lovord från viktiga slutkunder för maskinens funktionalitet och design.

Inter Airport var också startpunkten för samarbetet med leverantören av dry wash-vätskan, Luminous Worldwide. 

Vi kan konstatera att konceptet med dry wash-vätskan i kombination med AW 12 verkligen ligger helt rätt i tiden. En automatiserad miljövänlig lösning som dessutom ger möjlighet att tvätta flygplanen i princip varsomhelst är något som verkligen tilltalar flygbolagen. 

Samarbetet med Luminous kommer att utvecklas vidare och på Dubai Airshow nu i november ställer vi ut tillsammans, vilket ytterligare kommer att stärka konceptet i marknaden. 

Vi ser nu fram mot en mycket intensiv period med flertal pågående affärsförhandlingar som rör sig framåt. 

Tel: 073-679 39 37
E-post: [email protected]

Nobelvägen 2, 802 67 Gävle

www.aerowash.com

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.

Om Aerowash

Aerowash utvecklar och säljer innovativa och effektiva system för utvändig tvätt av flygplan. 

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn AERW-B ISIN-kod SE0009346299

IR-Kontakt

Niklas Adler VD [email protected] +46 73 679 39 37