Zesec tecknar återförsäljaravtal med Paralarm AB

Avtalet ger Paralarm möjlighet att erbjuda Zesecs produkter och tjänster till sina kunder. Paralarm AB är certifierat för både inbrottslarm, brandlarm och lås. Bolaget levererar sedan 1993 säkerhetsinstallationer till företag, fastighetsägare, och bostadsrättsföreningar. Paralarm är medlem i SLR, Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Förening

Avtalet med Paralarm är en viktig del av Zesecs strategi att växa med återförsäljare i Sverige. Bolaget har en tydlig målsättning att under året kraftigt öka antalet återförsäljare och expandera internationellt. Zesecs patentsökta mobila porttelefoni och accesslösningar för digitalisering av fastigheter har rönt stor uppmärksamhet marknaden.

- Den innovativa mobila porttelefonin öppnar nya affärsmöjligheter för oss när vi nu kan erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv lösning. Molnbaserad mobil porttelefoni har saknats på marknaden och Zesecs lösning är både smart och smidig, säger Jonas Johansson, VD på Paralarm.

- Vi är stolta över att samarbeta med ett så välrenommerat säkerhetsföretag som Paralarm. Det ger oss möjlighet att på ännu bredare front erbjuda moderna och kostnadseffektiva accesslösningar till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.

Om Paralarm
Paralarm är ett säkerhetsföretag med inriktning på företag, fastigheter och bostäder. Certifierat företag för både inbrottslarm, brandlarm och lås. Vi bedriver i första hand vår verksamhet i stor-Göteborg, Halland och Bohuslän. Vi är 24 medarbetare som arbetar efter fyra ledord: Personligt engagemang, Förtroende, Gemenskap & Ledarskap


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540