Zesec signar med nya återförsäljare

Zesec har senaste veckan tecknat avtal med fem nya återförsäljare

Under inledningen av 2022 har Zesec märkt av en stor ökning i intresset för bolagets produkter och tjänster. Intresset har konverterats i nya avtal med kunder, partners och återförsäljare. Under senaste veckan har fem stycken nya återförsäljare anslutit sig till Zesecs återförsäljarnätverk. Återförsäljarna är spridda från Malmö i söder till Härnösand i norr.

En av dessa återförsäljare är JGE SYD AB som har hela Skåne som marknad. VD Jonas Nilsson säger följande om samarbetet med Zesec:
-Vi märker att Zesecs produkter och tjänster är det som saknats i vår produktportfölj när det gäller att digitalisera fastigheter och passersystem. Jag ser att samarbetet med Zesec har en enorm tillväxtpotential och ser fram emot att ta många nya kunder på marknaden tillsammans.

Martin Konczak. försäljningsansvarig Zesec, säger:
-Vi bearbetar tillsammans med JGE Syd AB över 1 000 bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Skåne där vi har förhoppningar om att konvertera en stor del av dessa till kunder redan under 2022.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar
infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

Om JGE SYD AB
JGE SYD AB är ett säkerhetsföretag med fokus på porttelefoni, passagesystem, larm och kamerabevakning. VD Jonas Nilsson har arbetat med säkerhetslösningar för fastighetsägare sedan 1994 och har en bred erfarenhet samt hög kompetens inom det tekniska området.


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission