Zesec anställer ny CTO

Zesec of Sweden AB (publ) befinner sig i en expansiv fas där det finns behov av ledarskap och erfarenhet i
det teknologiska teamet, vilket Christian Herrmann bidrar med.

I sin nya roll som CTO kommer Christian Herrmann leda Zesecs teknologiska team och arbeta tätt tillsammans med VD Magnus Gilborne.
Christian är en strategiskt viktig rekrytering för bolaget som säkerställer utveckling av den tekniska lösningen och bidrar aktivt till att
genomföra bolagets vision att etablera sig på nya geografiska marknader utanför Sverige.

-Att vara CTO för ett börsnoterat bolag i en expansiv fas ställer krav på ledarskap, kommunikation och tekniskt kunnande vilket jag haft äran att kunna upparbeta i olika branscher under de senaste 20 åren, säger Christian Herrmann.

Christian tillför spetskompetens inom strategisk IT-hantering, ledarskap och att skapa kundvärde med sin drygt 20-åriga erfarenhet i olika IT-roller. Som ny CTO kommer Christian förstärka Zesecs lösningsorienterade kultur och fortsätta arbeta i nära samverkan med kunder för att utveckla bolagets produkter och tjänster. Christian tillträder tjänsten som CTO den 1 augusti 2021.

-Vi är oerhört glada att välkomna Christian Herrmann som Zesecs ny CTO. Vi kommer ha stor nytta av Christians meriter och omfattande branschkunskap när vi fortsätter att expandera, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540