Wåhlin Fastigheter tecknar ramavtal med Zesec

Wåhlin Fastigheter AB är ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag. Beståndet omfattar idag ett hundratal fastigheter med cirka 3 500 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage.

Zesec molnbaserade tjänster gör att smartphone kan användas istället för kod, tagg eller nyckel. Genom att digitalisera entréporten läggs grunden för fortsatt digitalisering av fastigheten. Det innebär en enklare och tryggare vardag för fastighetsägare, hyresgäster samt leverantörer.

Wåhlin Fastigheters affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta egna bostadsfastigheter i Stockholmsområdet. Som en långsiktig producent och förvaltare av hyresrätter har de ett framtidsperspektiv på åtminstone 30 år.

- Tillsammans med Zesec erbjuder vi nu våra hyresgäster en bättre och smartare lösning för att snabbt och enkelt kunna få och ge tillträde till fastigheterna, säger Andreas Olsson Förvaltare på Wåhlin Fastigheter AB.

- Samarbetet med Wåhlin Fastigheter är ytterligare en bekräftelse på vår affärsidé. Vår egenutvecklade digitala styrenhet MX är en viktig pusselbit som gör konverteringen av elektriska lås till digitala accesspunkter enkel och kostnadseffektiv för fastighetsägare. Vi ser fram emot att tillsammans med Wåhlin Fastigheter bidra till digitaliseringen i samhället, säger Zesecs VD Magnus Gilborne.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

Om Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter AB är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag. Beståndet omfattar ett hundratal fastigheter med cirka 3 500 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage- och parkeringsplatser. Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling och fastighetsskötsel till trädgårdsarbete och ekonomi. Det bidrar till att vi lär känna våra hyresgäster, ger bra kontroll över verksamheten och lär oss mer om vad vi behöver tänka på när vi bygger nytt.


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540