Samarbete med Srenity Solutions öppnar ännu fler dörrar

Zesec har ingått avtal med Srenity Solutions AB om leverans av mobil access. Samarbetet innebär att Zesec blir en integrerad del i Srenitys IoT-plattform och åtkomst via smartphone erbjuds såväl nya som befintliga kunder

Srenitys huvudsakliga kunder är fastighetsägare. Via en öppen digital plattform får kunderna tillgång till fastighetens sammanlagda teknik, gammal som ny. Det möjliggör enklare kommunikation, förbättrad service och effektivare förvaltning. Bland Srenitys befintliga kunder återfinns bostadsfastighetsbolaget Heimstaden och byggkoncernen Serneke.

- Vi har märkt att intresset för tillträdeslösningar från Zesec ökat och att samarbeta kring access, passage och tillträde till fastighetens alla dörrar, som är det mest expansiva området just nu inom fastighetsbranschen, känns helt rätt. Våra kunder efterfrågar dynamiskt och enkelt digitalt tillträde till olika dörrar i fastigheterna för såväl boende, fastighetsskötare som tredjepartsleverantörer, säger Max Sandberg Sälj- och marknadschef på Srenity Solutions.

- Vi ser fram emot att samarbeta med Srenity. Vi tror på interaktion mellan olika lösningar för att effektivisera vardagen för våra gemensamma kunder. Med det här samarbetet öppnas ännu fler affärsmöjligheter för Zesec, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.

Om Srenity
Srenity förverkliga framtidens fastighet. Med målgruppsanpassade appar och en öppen digital plattform möjliggörs en smartare livsstil. Resultatet är en framtidssäkrad byggnad, effektivare förvaltning och ett mer hållbart boende.


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission