Ökad efterfrågan på Zesecs digitala nyckellösningar i Stockholm gör att Zesec expanderar

Efterfrågan på digitala nyckellösningar ökar i storstäderna, där det byggs nya fastigheter. Nu expanderar Zesec i Stockholm genom att rekrytera Pontus Bäck med mångårig bakgrund av affärsutveckling och försäljning.

E-handeln har ökat explosivt under de senaste året och därmed efterfrågan på leveranser direkt till hemmet. Det ställer nya och högre krav på tillgänglighet till fastigheter, framför allt i stadsmiljöer. Nya fastigheter byggs och gör att efterfrågan ökar på smidiga lösningar för att ta sig in genom entréporten utan fysiska nycklar och där är Zesec lösningen.

Zesec integrerar sin plattform med digitala porttelefoner, digitallås och mekaniska lås för att underlätta hanteringen i vardagen. Du behöver inte längre vänta en hel dag i hemmet på en leverans eller hantverkaren, du kan enkelt dela en tidsbegränsad nyckel med mobilen till de som behöver komma in när du inte är hemma. Likaså kan leverantörerna få sitt jobb gjort utan att behöva köra flera gånger till samma adress.

En fastighetsskötare kan enkelt via Zesecs administrationsplattform lägga till digitala nycklar, kontrollera vem som har tillgång till dem och enkelt ta bort dem som inte behövs.

-Det känns jätteroligt att få hoppa på tåget att expandera Zesec i Stockholm. Jag ser fram emot ett intensivt arbete och en spännande resa, säger Pontus Bäck.

För ytterligare information kontakta
Magnus Gilborne, VD Zesec of Sweden AB AB (publ) [email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission