Nyproducerade fastigheter blir nyckelfria med Zesec

Under november har bolaget inlett tre projekt tillsammans med fastighetsbolag om digitalisering av nyproducerade fastigheter. Syftet är att erbjuda hyresgästerna en helt nyckelfri vardag och en effektivare och mer kostnadseffektiv förvaltning. Projekten omfattar tusentals lägenheter på flera centrala orter i Sverige

- Intresset för digitalisering av fastigheter ökar konstant hos fastighetsägare och fastighetsförvaltare. Initialt var det problemen i befintliga fastigheter som var mest aktuella att hitta lösningar på men nu ser vi en tydlig trend att diskussionerna även avser nyproduktion, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

Zesec integrationsplattform är varumärkesoberoende. Alla typer av digitala lås kan integreras och hanteras i samma app och användargränssnitt. Det möjliggör för fastighetsägare att använda olika fabrikat på lås i olika dörrar och ändå hantera allt på samma plats.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission