Wise Professionals affärsområde The Pace breddar erbjudandet till att gälla alla administrativa roller

Från att ha fokuserat på roller som Executive Assistant, Office Manager, sälj-, jurist- och kontorsassistenter tar The Pace steget och erbjuder hela paletten av administrativa specialistroller.

Namnet The Pace står för takt och fart och etablerades 2017 på intraprenörsdrivet initiativ av medarbetare som såg ett växande behov av en professionell matchningspartner inom marknadsledande administrativa roller. Genom att addera roller så som reception, kundtjänst och Facility Management skapas fler möjligheter för Wise Professionals och systerbolagen att bli en långsiktig utvecklingspartner.

- Marknaden för detta segment motsvarar cirka 2 miljarder per år. Vi går nu, som en nischad premiumaktör, bredare eftersom både våra kunder och kandidater uppmanar oss till det. Vi ser att denna satsning kommer att bidra till en viktig del av den tillväxtplan som är lagd för Wise Professionals under kommande år. Ur ett konsult- och kandidatperspektiv kan vi erbjuda fler karriärvägar vilket känns extra roligt, säger Andreas Cederlund, VD för Wise Professionals.

The Pace arbetar aktivt med att höja statusen inom yrkesområdet administration genom en rad initiativ.

- Vi är stolta arrangörer av Administration Day sedan 2019, en dag där vi hyllar och uppmärksammar denna viktiga yrkeskår. Vi driver också Pace nätverk för att stärka kunskapsutbyte, relationer och inspirera. Ett annat nytt koncept vi har för att möta våra kunders behov och samtidigt utveckla rollen är Virtuell Assistants, berättar Marie Bodén, Business Manager The Pace.

Marie Bodén, Business Manager The Pace

Tel: +46 760 00 18 95, e-post: [email protected]

Andreas Cederlund, VD Wise Professionals AB

Tel: +46 702 43 74 45, e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se

Bifogade filer

PRM-20210118-The-Pace.pdf

Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]