REG

Wise Group's specialistbolag Brilliant Future AB stärker ledningen med Ulrika Jonsson, ny Head of Business Development.

Stockholm 2019-10-23

Ulrika tillträder den 7 januari 2020 och kommer senast från Microsoft där hon med framgång haft rollen som Director Business Development, Digital HR.

Brilliant erbjuder agerbara och datadrivna kund- och medarbetarinsikter, så att företag och organisationer kan fatta beslut som stärker affären.
- Varje år gör vi 3,3 miljoner kundundersökningar och analyserar 200 000 svar från medarbetarundersökningar. På Brilliant kommer Ulrika att ansvara för att utveckla och implementera erbjudandets strategi för hela bolaget utifrån kundperspektivet, och i enlighet med den tillväxtresa som Brilliant har påbörjat, säger Lars Gundersen t.f. VD, Brilliant Future.

- Näringslivet är i en stor omställning. Många företag står inför strategiska utvecklingsresor för att kunna överleva och det kommer krävas ett nytt tänk i hur man med stöd av data kan lyfta ledarskapet och arbetslivet för att konkurrera på en digitalt transformativ marknad. Jag delar helt Brilliants drivkraft för kopplingen teknik och människa och ser mycket fram emot att vara med på resan framåt, säger Ulrika Jonsson.

- Det är fantastiskt att stärka upp Wise Group familjen med just Ulrika, en av Sveriges vassaste när det gäller digital HR och en röst för datadrivna insikter med räckvidd. Inom Wise drivs vi av att matcha rätt person med rätt möjlighet. Ulrika är ett lysande internt exempel på detta. Ulrika har tidigare varit anställd konsult hos Wise Consulting AB vilket också visar på våra synergier som bolagsgrupp, en av många "bumeranger", säger Nathalie Berthelius HR- och kulturchef, Wise Group.

För ytterligare information kontakta:

Nathalie Berthelius, HR-och kulturchef Wise Group AB (publ) Tel +46 768 43 12 54
e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]