Wise Group Investerar i Instacruit

Wise Group AB (Wise) har idag ingått avtal om investera i det norska bolaget Instacruit A/S. Instacruit har skapat en app-baserad lösning för mobil rekrytering, som syftar till att öka möjligheten för arbetssökande och rekryteringsföretag att finna varandra. Wise investerar 2 MSEK för 25% av aktierna samt erhåller en styrelseplats i Instacruit. Se instacruit.com

- Instacruit är en mycket intressant ny aktör som vi bedömer har möjlighet att nå global framgång. Bolaget har utvecklat en lättanvänd och tilltalande lösning som förenklar för både kandidater och rekryteringsföretag vilket är i linje med Wise ambition att alla ska ha möjlighet att hitta sitt drömjobb, oavsett nätverk eller kontakter. Med hjälp av Instacruits lösning kommer världen ett steg närmare vår vision. Tiden är förbi, då rekryteringsföretagen "ägde" ett exklusivt nätverk av kandidater och i dag kan alla nå alla via Internet, något vi vill underlätta ytterligare genom vår investering i Instacruit, säger Roland Gustavsson, VD Wise Group AB.

- Vi är väldigt stolta att ha Wise Group som delägare i bolaget. Vi ser Wise som en strategisk, taktisk och viktig partner som vi är övertygade kommer att bidra till önskad tillväxt i Norden och vidare internationell expansion, säger Niklas Lerner, VD Instacruit A/S.

Stockholm 2015-09-04

För ytterligare information kontakta:
Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ) Tel: +46 706 00 44 84
e-post: [email protected]

Roland Gustavsson, VD och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 704 31 29 06
e-post: [email protected]

Niklas Lerner, VD Instacruit A/S Tel +47 404 61 494
e-post: [email protected]

Om Wise Group
Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, bemanning och HR/Personalområdet. Wise har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, First North Premier med Mangold Fondkommission som Certified Adviser. www.wisegroup.se .


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]