REG

Wise Group AB (publ.): Tobias Berglund utsedd till VD

Styrelsen för Wise Group AB har i dag beslutat att utse Tobias Berglund till VD för Wise Group AB. Tobias Berglund utsågs till tillförordnad VD den 21 november 2023 och tillträder därför som VD med omedelbar verkan. Tobias kvarstår tills vidare i sin roll som VD för Wise Group AB:s dotterbolag Wise Consulting AB.

- "Tobias har i sin roll som VD för Wise Consulting och sedan han tillträdde som tillförordnad VD för Wise Group genom ett tydligt ledarskap visat att han är rätt person att säkerställa koncernens fokus på affärer och framtida lönsamhet. Jag ser fram mot vårt fortsatta samarbete." säger Erik Mitteregger, styrelseordförande i Wise Group AB.

Stockholm 2024-03-12

För frågor kontakta:

Erik Mitteregger, styrelseordförande Wise Group AB (publ), tel: +46 8 555 290 00.

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]