REG

Sabina Lindström anställs som Chief HR officer (CHRO) och medlem av koncernens ledningsgrupp

Wise Group har i dag anställt Sabina Lindström som "Chief HR officer" (CHRO) med tillträde 1 september 2023. Hon kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp. I rollen som CHRO ansvarar Sabina för koncernens övergripande HR-strategi inklusive den fortsatta utvecklingen av bland annat HR-plattformar och ledarprogram. Rollen omfattar även ansvar för koncernens värdegrunds- och sociala hållbarhetsarbete, employer branding och intern kommunikation.

Sabina kommer närmast från rollen som CHRO på Zmarta Group inom Bauer Media Group. Under 9 år var Sabina en del av ledningen på Egmont Publishing (idag Story House Egmont) och deltog då i det framgångsrika förändringsarbete som anpassade koncernen till de nya förutsättningar som digitalisering inneburit för mediabranschen.

- Sabina är på alla vis en företrädare för affärsdriven HR. Hon tillför inte bara expertis inom HR området som sådant utan framför allt genom sin helhetssyn; kundfokus, affärsförståelse, och förmåga att bygga bolag och utveckla relationer både internt och externt. Det ska bli så kul att få arbeta tillsammans med Sabina för att sätta modigt och mänskligt näringsliv på kartan, säger Ingrid Höög, koncernchef för Wise Group.

- Genom att ha arbetat med HR i snart 25 år så har jag följt Wise Group under lång tid. Det jag alltid har slagits av, både från ett beställar- och kandidatperspektiv, är hur professionellt, effektivt och kvalitetsmässigt, de konsulter och rekryterare jag stött på har jobbat. Det har alltid varit fokus på det personliga mötet och affärsförståelsen för mina specifika behov för att leverera det just jag behöver. Genom kompetenta medarbetare och värdeskapande tjänster, så bidrar Wise Group till att både bolag och människor utvecklas och blir starkare. Jag är därför oerhört glad och ödmjuk inför att få bli en del av Wise Group och få möjlighet att bidra med mina erfarenheter och kunskaper. Jag ser fram emot att få lära känna både bolaget och nya kollegor inom kort, säger Sabina Lindström.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög VD och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]