Roland Gustavsson avgår som vd för Wise Group

Roland Gustavsson, vd och koncernchef för Wise Group AB (publ), har på egen begäran valt att lämna sin anställning och kommer efter sex månaders uppsägningstid att avsluta sin tjänst i bolaget i februari 2018.

Roland har arbetat i olika positioner inom Wise Group i 13 år, varav fem som vd för koncernen, och har nu bestämt sig för att söka sig vidare mot nya utmaningar. En rekryteringsprocess för tillsättning av Rolands efterträdare kommer nu att påbörjas av styrelsen.

"Jag har haft 13 fantastiska år i denna fina koncern. 13 år är dock en lång tid och även om jag fortfarande utvecklas i min roll så har det blivit dags för mig att ta mig an någonting nytt. Jag tror att denna förändring är bra för mig men även för bolaget, som kan må bra av en ny röst och nya perspektiv" säger Roland Gustavsson.

"Roland har varit en mycket uppskattad vd för koncernen och jag vill rikta ett stort tack till honom för hans bidrag till Wise Groups utveckling och den ledande marknadsposition bolaget har idag. Jag har arbetat med Roland i olika former under hans år i koncernen och även om jag tycker att hans beslut är tråkigt så har jag full förståelse för det" säger Peter Birath, styrelseordförande Wise Group AB.

2017-08-15

För ytterligare information kontakta:

Peter Birath, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 729 04 69 20, e-post: [email protected]

Roland Gustavsson, vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 704 31 29 06, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 augusti kl. 16:00 CET.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap.
www.wisegroup.se

Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]